15 saker lyckliga par gör för varandra varje natt

Små men trevliga stunder som lyser upp din vardag.

Människor känner sig ofta tomma efter en hård arbetsdag. Varje trevlig liten sak kan göra dem lyckliga, så det är viktigt att starta små söta traditioner med din partner. Huffpost bad sina läsare att dela saker som gör deras kväll så mycket bättre. Kanske kan du ta med något från listan i en gemensam tidsfördriv med din andra hälft..

1. Programmera kaffebryggaren för morgonkaffe

Varje kväll startar min man programmet i kaffebryggaren så att vi på morgonen vaknar och kaffet är klart. När larmet har gått går han ner och tar med mig en mugg nybryggt kaffe för att väcka mig. (Stacey P.).

2. Förbered middag för din andra hälft och tvätta disken

På kvällen, efter en lång dag på jobbet (han är flygmekaniker och tillbringar 8-10 timmar på fötterna), gör han oss middag så att jag kan spendera mer tid med min son. Sedan tvättar han alla diskar utan vidare. (Maggie K.).

3. Gå en kvällspromenad

Jag älskar att gå ut på kvällarna, särskilt efter middagen. Min man är alltid redo att följa med mig med orden att han vill gå med mig (Amy R.).

4. Gör en fotmassage

Jag tar en dusch varje kväll medan min pojkvän ligger i sängen och tittar på TV. Ibland kommer han till mig och står bara i badrummet så att jag kan berätta om min dag. Det händer att han väntar på mig på sin favoritplats tills jag kommer ut ur duschen. Men en sak är oföränderlig: från kväll till kväll tar jag honom lotion, och han ger mig gärna en fotmassage. Detta är det bästa sättet att koppla av (Stella M.).

5. Förbered mat nästa dag

Min fästman förbereder middag för mig varje kväll före sänggåendet, som jag tar med mig till jobbet. Min dag är ganska stressande, så jag gillar att veta att han tänker framåt och gör mitt liv enklare. Under arbetsdagen har jag inte tid att springa ut på gatan och köpa mig något att äta. Jag kan ha en hemsk dag på jobbet, men när jag sätter mig vid skrivbordet ler jag för att jag minns att jag var älskad och vårdad. (Courtney W.).

6. Kyss god natt före sängen

Han upprepar alltid att han kysser mig alltid före sängen och säger att han älskar mig. Även om vi hade en tuff dag eller hade en kamp (Erin P.).

7. Tacka varandra för små saker

När vi går till sängs säger vi tack för alla kärleksuttryck som var denna dag. Det fanns dagar då han tackade mig för att jag inte lämnade en hög med kläder på sängen. Vi bör tacka varandra för även de minsta sakerna. Det påminner oss om att kärlek inte alltid uttrycks i någon global skala. (Missy S.).

8. Tänd ljus för att skapa en avkopplande atmosfär

Varje kväll rensar min pojkvän upp och fyller på min luftfuktare. På grund av eksem måste jag sova med honom. En timme före sängen tänder jag ljus och ser till att jag blåser ut dem när vi ska lägga oss. På detta sätt skapar vi en atmosfär av fullständig lugn (Kelsey M.).

9. Täck varandra med en filt, även om du gick och la dig vid olika tidpunkter

Min pojkvän arbetar som polis, så varje kväll återvänder han inte från jobbet förrän vid midnatt, och jag står upp klockan 5:30 på morgonen. Efter att ha återvänt hem går han in i sovrummet och täcker mig med en filt. Han räcker lakan, strök mitt huvud, kysser mig flera gånger och säger att han älskar mig (Tiffany P.).

10. Gör allt för att säkerställa att den andra hälften av en sund sömn

Jag sover väldigt dåligt. Min älskade är väldigt snäll mot mig och hjälper på alla möjliga sätt. För att säkerställa en god sömn gör de mig te med honung och påminner mig om melatoninplåstret (Jenny B.).

11. Lämna söta anteckningar

Jag går på forskarskola, så jag sover inte mycket och lägger mig mycket senare än min pojkvän. Han lämnar alltid min sänglampa på och aktiverar uppvärmningen av min filt. Det finns ofta en romantisk anteckning på kvällen på mitt bord som kan sägas: ”Söta drömmar. Jag älskar dig». Andra dagar kanske han muntrar upp mig och skriver: «Jag är så stolt över dig och ditt hårda arbete», eller «Jag vet att det inte är lätt, men ge inte upp, du kommer att lyckas.» (Melissa K.).

12. Sköta barnen

Jag uppskattar verkligen de stunder då min man tar hand om barnen på kvällarna och hanterar dem ensam. Under den här tiden kan jag gå till danslektioner eller gå till ett sent arbetsmöte. Att ha fritid och hobby hjälper mig verkligen att vara mig själv (Samantha S.).

13. Pressa tandkräm på din partners borste

Han klämmer ut tandkrämen och lägger min pensel på det lilla stativet i diskbänken. När jag går för att borsta tänderna behöver jag inte göra onödiga åtgärder, för allt är redan klart (Stacy P.).

14. Kyss din älskare i pannan

Min andra hälft och jag har olika arbetsscheman, men fina små saker får mig alltid att le och känna mig lycklig. Om den ena av oss lägger sig och den andra redan ligger i sängen lägger vi den andra i sängen och kysser alltid honom i pannan (Matthew M.).

15. Snuggla upp till din andra hälft för att värma upp den

Min fru kramar mig när mina fötter fryser. Vanligtvis är jag alltid kall, jag är alltid i lakan, så mänsklig värme hjälper mig mycket (Tevi H.).