Dåliga nyheter: du får aldrig nog av din mans uppmärksamhet

Familjens psykolog talade uppriktigt om förhållandet mellan män och kvinnor.

Vi har väntat på det här! För att en smart man skulle komma, förklarade han allt för oss om relationer och lärde oss hur vi ska leva lyckligt. Möt – på Wday.ru Pavel Zygmantovich, den mest kategoriska psykologen i världen, som kommer att ge svar på eviga kvinnofrågor.

Jag börjar direkt med en tuff avhandling: det finns kvinnor som alltid saknar uppmärksamhet från en man. Ändå: ALLTID. Oavsett vad en man gör, oavsett hur hårt han försöker, för sådana kvinnor kommer hans uppmärksamhet alltid inte att räcka.

Vem är dessa kvinnor? Många många.

Wow. Här är en tuff avhandling uttryckt, läsarna är upprörda (läsarna är kanske glada), det är dags att minska intensiteten i passioner och förstå allt i detalj.

För kvinnor kommer relationer först på prioriteringslistan och för män – tredje (företag kommer först).

Egentligen är detta anledningen till en ständig brist på uppmärksamhet från en man (här tar jag en genomsnittlig situation; en situation från en anekdot där en fru möter sin man i en gasmask, och han märker inte ens detta, vi anser inte).

Att göra ett förhållande med en man till centrum för hela sitt liv (och många kvinnor gör det) är det helt enkelt omöjligt att få tillräckligt med uppmärksamhet från honom. Fysiskt omöjligt. En person kan inte tillfredsställa en sådan passion för en annan person.

Låt mig förklara. Normalt är en person en mångsidig personlighet. Han har olika behov, motiv, mål, intressen, hobbyer. De är alla ordnade i en viss (ganska konventionell) hierarki. Förbindelsen mellan dem är komplex, inte alltid lätt att beräkna – det här är normalt..

En sådan komplex inre värld (låt oss kalla det så) uppträdde i en person av en anledning. Bland annat gör denna komplexitet en person starkare: om den inte fungerar på ett ställe, kommer den att träna på en annan. Misslyckande och förvirrade känslor på jobbet lyser upp av ett lyckligt äktenskap och familjeliv. Ja, skällde chefen på jobbet, underordnade svikade dem, leverantörerna ställde upp dem, klienterna betalade inte … Men hemma är barnen glada, makan ler, kramar, stöder.

Och om det inte går bra hemma finns det vänner / flickvänner som du kan diskutera alla de viktigaste ämnena med.

Vänner inte tillgängliga? Det finns makrame- och tankmodeller som du kan sticka, limma och beundra din skapelse.

Ingen macramé och modeller? Du kan simma eller springa.

I allmänhet är det normalt för en frisk person att ha flera mål, motiv, behov och så vidare – i allmänhet en rik inre värld. Sådan besittning är mycket användbar eftersom den stärker en persons psykologiska välbefinnande..

Ack, det finns människor (och nu talar vi om de av dem som är kvinnor) som på något sätt begränsar sin inre värld till en person. Arbete, intressen, modeller av stridsvagnar och flickvänner – allt är underordnat en sak. Nämligen: lycka bredvid den här mannen.

Och allt skulle vara bra, men sådan fokusering leder till en obehaglig partiskhet – en sådan kvinna har bara en underhållning i sitt liv. Relationer. Detta är oundvikligt – resten är inte viktigt, inte intressant, grått jämfört med relationer.

Och här kommer vi (och de nämnda kvinnorna) att träffas.

Om ett förhållande är det största roliga i livet, kommer det förhållandet aldrig att bli bra. Eftersom underhållning bara är bra när det finns olika känslor – någonstans att bli rädd, någonstans att anstränga sig, någonstans att vara lycklig.

Se släden nedför. Det är skrämmande först, spännande i processen och roligt nedan. Här är jättekul. Om en kvinnas relation är den enda underhållningen kommer hon flitigt att göra det värre, så att det blir roligare, så att det finns något att oroa sig för. Allt är som i anteckningsrubriken – en sådan kvinna kommer aldrig att få tillräckligt med uppmärksamhet från sin man..

Hon kommer att drabbas av att hon har lite uppmärksamhet, hon kommer att surfa på internet och kommer definitivt att snubbla över Zygmantovich, ställa honom en fråga i kommentarerna, grälar med någon på samma ställe, skriva ett stort inlägg på Facebook, men radera och gå för att göra te, men glöm det honom, efter att ha brutit ut i gråt vid fönstret från sin olycka, då kommer han att skriva ett SMS till mannen att han inte uppskattar henne och i allmänhet är hennes liv hemskt, då kommer han att släppa sina samtal, för att han, en sådan jävel, uppriktigt kom ihåg henne, och innan det tänkte inte ens ringa … I allmänhet kommer vår hjältinna att ha en underbar tid. Full, livlig, känslomässigt.

Endast lycka kommer inte att öka – en man kommer mycket snabbt att fly från ett sådant förhållande. Den som är starkare i andan lämnar helt enkelt. Den som är sjukare kommer att dö (i bokstavlig mening, från det eviga besväret kommer hans immunitet att försvagas, och där kan varje infektion bli dödlig).

Och kvinnan kommer att lämnas ensam. Då kommer han att finna sig en ny människa och återigen begränsa hela sin värld till honom ensam. Vidare – enligt det välkända scenariot.

Vad ska man göra med allt detta? Svaret är uppenbart – gör ditt liv också. Som en ung dam elegant formulerade när hon tillämpade detta råd i praktiken, «Jag började spendera mer tid utanför relationen, mer för mig själv.».