Hur vet du om din pojkvän ljuger?

Liggande specialist Dr. Lightman från TV-serien Lie to Me är säker: antingen sanning eller lycka. Båda, aldrig. Däremot tror vi att det finns tillräckligt med ärliga män. Men, som de säger, lita på, men verifiera. Designer Daria Isaenkova speciellt för kvinnodagen ritade sju åtgärder som antyder att de gömmer något för dig.

Täcker munnen med handen

”Kära, vilken av killarna med dig gick fortfarande till sportbaren efter jobbet? Vilket lag spelade du? » Och din kära, medan du pratar, täcker munnen med händerna? Definitivt stigmatiseringen i hans pistol. Även om han kommer med svar, tänker han själv: «Hur man inte punkterar».

Prova ett trick – be honom berätta historien i omvänd ordning, säger de, ett sådant spel. Man tror att hjärnan bara kommer ihåg fiktiva detaljer i kronologisk ordning..

Gnuggar ögonlocket

Frågar du vad dina dyrbara planer är för dig? Och han berättar om ett vackert bröllop och gemensamma barn, om hur bra ni är tillsammans och att det är du som han har letat efter hela sitt liv, men samtidigt som om en slump gnuggade ögonlocket? Det är värt att överväga om du har träffat länge och att du fortfarande inte erbjuds något erbjudande? Är allt verkligen så vackert som du har lovat?

Sätter fingret i munnen

Lögnaren själv är obekväm eftersom han måste ljuga. Han är nervös, obekväm, rädd för att bli utsatt. Därav fåfänga i gester och handlingar. Fingrarna som faller in i din pojkväns mun under ett samtal är ett omedvetet försök från en person att försvara sig, att återvända till ett säkerhetstillstånd, eftersom dessa handlingar är förknippade med spädbarnsvanor. Hur som helst, den här gesten indikerar att det är obekvämt för personen att prata med dig, och orsaken kan vara hans lögn.

Berör nässpetsen

Bedragaren berör näsan mycket oftare i konversation än den som talar sanningen. Detta beror troligen på en adrenalinhastighet, lögnaren börjar sticka lite och kliar i näsan..

Här kan du komma ihåg den berömda saga karaktären Pinocchio, vars näsa blev längre när han ljög. Inte förgäves!

Touch skjortkrage

Ofarna lögnare berör ofta kläderna, ryckar eller till exempel knäpper upp kragen eller räcker slipsen. Och om kragen också är i läppstift – det är det, du kan inte komma ur det.

Hals repor

Tänk på att om frågan «Har du något emot om vi åker till mina föräldrars dacha för helgen?» killen skakar huvudet jakande och samtidigt kliar sig i nacken, då är det bättre att tänka på andra alternativ. Den här gesten innebär att personen upplever helt motsatta känslor och håller med, kanske bara på grund av att de inte förolämpar dig..

Vanligtvis kliar folk i halsen med pekfingret på höger hand..

Berör örsnibben

Denna gest indikerar oftast att samtalspartnern inte är ärlig mot dig. Men det kan också ha en helt motsatt betydelse, om han så att säga täcker örat med handen. Det betyder att han inte tror på dig..

Avslutningsvis vill jag tillägga att det inte är värt att, bara förlita sig på dessa tecken, anklaga en person för lögn. Specifika fakta är mycket viktigare. Och för ett bra förhållande behövs de inte – förtroende är viktigt för dem.

Relaterade material

 • Ljuga för mig: en tredjedel av ryssarna litar inte på sina partners
 • Är det lätt att lura dig? Testa
 • relationer
 • sex
 • Liggande
 • psykologi

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

«Onlinepublikation» Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) «Massmedieregistreringscertifikat EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company «Hirst Shkulev Publishing»

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):