Manlig blick: 7 vanliga kvinnliga dejtingsfel

Dejtingindustrin har länge och bestämt ockuperat sin nisch i virtual reality.

Specialiserade webbplatser och mobilappar är det enklaste sättet att inte bara se utan också att prata med den person du gillar. Även om det finns fallgropar här. Vad stänger av män i kvinnors profiler och profiler? Manlig syn från vår spaltist Roman Galchenko.

Om du generaliserar och går till toppen är den första känslan av dejtingsfären extremt trevlig. En man verkar gå in i världen av orealiserade modeller, som alla är öppna för uppmärksamhet. Då blir du gradvis van vid det och glädjen ersätts av tristess. Anledningen är enkel: bakom bilderna från företagsevenemang, någon form av fotosessioner eller vila mot bakgrund av båtar / berg kan du inte se en levande person. Bilden är statisk, ofta fiktion, retuscherad, med smink och en gynnsam vinkel – kort sagt, det här är det bästa som kan visas. Som ett resultat går alla samman till en hög, som om alla vill likna någon, men i slutändan liknar de varandra. Och jag vill se en person under vanliga omständigheter, levande, med brister och inte fixerad på den konstruerade «bohemiska» självbilden.

Samtidigt letar alla 90 procent av kvinnorna konsekvent efter ett «seriöst förhållande». Men ofrivilligt finns det en känsla av att de vill hitta en pengarpåse. Till slut, förr eller senare, ställer alla frågan: varför kringgick den här eller den trevliga mannen min profil med uppmärksamhet? Är det något fel med mig? Här är sju av de vanligaste misstagen kvinnor gör när de presenterar sig..

Blommor

Att ladda upp ett foto av dig själv med en bukett eller mot bakgrund av en bukett är svårt att förklara. Tja, är det verkligen? Vad är meningen? Det enklaste alternativet: Jag blev så vacker här, ja, blommorna skapar en underbar bakgrund, och i allmänhet är jag bara en kvinna med drömmar här. Ok, accepterat. Men bara om du gör den här bilden i ditt eget fotoalbum eller ett album för dina vänner, men inte för att lära känna en man. Eftersom en man ser ett tecken bakom detta. Och det är inte alls ett tecken på att «jag älskar blommor.» Och ett tecken på att de gav mig och ger mig blommor. Frågan är: vem? Förståeligt nog är det ibland en födelsedagsvisning på kontoret. Men vi vet inte säkert. Vi kan anta att du av någon anledning lämnar en bild från det förflutna, där det fanns eller finns en viss pojkvän eller pojkvänner, ja, eller en före detta. Och anknytningen till det förflutna med en önskan att skapa en lovande framtid väcker inte särskilt intresse hos en man att erbjuda det. Vi ställer inte ut konventionellt en kopp med hjärtan eller en klocka i en låda med inskriptionen «Älskade!» med medföljande efterskrift «Jag letar efter en fru.» Med ett ord, om det finns ett mode för blommor på Instagram som ett tecken på ett «vackert liv», så är det fortfarande dåliga sätt att dejta.

fotostudio

Konsumentvärlden dikterar sina egna lagar och erbjuder alla möjliga saker, och oftare bara för kvinnor. Och du luras. Bland dina fotografier är bilder från studior i någon form av elegant klänning och nästan på en tron ​​extremt vanliga. Ummm … Och poängen? Tja, ja, igen, vackert. Men vem är det för? Och vad får detta en man att förstå? Vilken typ av jag är alla så feminina och svåra. Men är det du? Enkelt uttryckt, en kvinna framträder oftare som någon form av konstgjord varelse, och inte en levande person med plussar och minus. Samma nackdelar som ger det unika och originalitet. I slutändan, till slut, kommer du fortfarande att ses för vem du är. Och illusionen i bilden kan skapa ett prejudikat för att förväntningarna inte stämmer överens med verkligheten. Därför är det också ett minus.

Tillbehör

Ja, de försöker ofta skildra någon form av «rik bild» på fotografierna: de säger, här är jag i min bil, men inte bara i den, men gör det tydligt att jag fortfarande har väldigt coola örhängen, samt ett speciellt armband på armen … Och detta presenteras som det nästan viktigaste. Återigen är frågan: varför? Det enda alternativet: Jag vill att de ska veta att jag inte är för alla, att jag behöver gåvor och särskild uppmärksamhet, så att jag ser ut som en riktig dam. Men detta kombineras svagt med sökandet efter de känslor eller kärlek du förväntar dig, där, ändå, i första hand en person, och inte en sak eller följe. Annars ser det ut som ett försök att sälja dig själv dyrt. Exakt. Och detta orsakar förvirring, för om vi väljer något eget, är det fortfarande i enlighet med den attraktiva energin hos en persons naturlighet på fotografier, liksom hans hobbyer. Och hobbyen för Dolce twisted är en automatisk förening: ”Vill du? Matcha! » Ledsen, men igen, det här är långt ifrån värme, komfort och upplösning i varandra.

Otydlighet

Ofta kan du bara se ett eller två foton i profilen, där flickans ögon verkar vara nedtonade. Ja, du kan se underbara falska ögonfransar, en liten näsa och ett lockande bröst. Och vad tror du ger upphov till sådan mystiskhet i manlig uppfattning? Har du inte gissat? Inte en enda allvarlig tanke. Om du inte räknar med önskan att knulla. Eller ett foto med ryggen mot betraktaren och vänd mot havet, där kroppens rygg är tydligt synlig och ryggen är platt. Än sen då? Och hur? Motvilja.

Negation

Många använder partikeln «inte» i texten om självrepresentation. Och detta är också ett stort minus. Eftersom det finns en fordran omedelbart. Samtidigt kommer påståendet från en främling som förmodligen är öppen och vill bekanta sig. Som alternativ: inte lägre, jag kan inte stå ut med det, tänka inte ens på det och många olika andra «inte» … Detta N. Ye. Ger ingen önskan att bekanta dig, för initialt vill du fortfarande ha positiva och förutsättningar för kompromisser. Detta påminner en man om barndomen och hans mamma: rör inte, äta inte, gå inte osv. Vi springer från detta.

Integritet

Om du inte visste kommer jag att avslöja en banal sanning: när vi vill uppnå framgång i vår karriär, höja löner, sportrekord och andra liknande saker i livet, när vi sätter oss ett specifikt mål når vi det. Och denna regel fungerar inte bara i en sfär – känslans sfär. Populära ordstäv och andra ord med den allmänna betydelsen att kärlek kommer av en slump är inte så oavsiktliga. Du kan köra in i ditt huvud och det omgivande rummet så mycket du vill, att du vill ha samma «stora, ljusa present», men genom. Du kan medvetet möta detta mål, och i slutändan kommer denna besatthet att förstöra allt. Därför får standarduttrycken på nivån «bara seriöst förhållande» eller «söker kärlek» att en man rycker på axlarna. Det är aldrig möjligt att planera någonting i förväg. En massa nyanser, många mänskliga manifestationer i olika situationer, inklusive sex, lukt, gång, humor och andra påverkar resultatet. Och för detta är det nödvändigt att känna igen. Det är tydligt att du vill ha allt på en gång, men det fungerar inte. Nästan vilken man som helst vill ha samma sak, tro mig, men han kan avslöja sig själv när han inser din lätthet, ömsesidiga flirta, förföriskhet, uppriktighet, men inte med en ihållande och konkret konversation om hur viktigt det är att omedelbart indikera allvarliga avsikter. Före mållinjen i form av kärlek finns det många etapper i loppet: älskare, vänner, partners som litar på varandra … Och du bör inte generalisera alla i en storlek som passar alla, när det i ett tidigt bekantstadium handlar om intimitet. Spela med, men samtidigt utveckla andra ämnen själv, öppna också i olika riktningar. Ja, om en man ignorerar allt annat och efter tio minuters konversation, säg då adjö, men kanske kommer dessa tio minuter att ge dig möjlighet att inte bara överväga ett djur i honom utan också en intressant person. Och sluta låtsas att du förnekar att du inte gillar sex. I ett förhållande mellan två är det oerhört viktigt, och det är bättre att inte vara komplex, utan att kunna diskutera dess aspekter också, så att man senare på en intim nivå inte hoppas på ett «ideal» utan skapar förutsättningar för det själv.

LifeStyle

Det handlar också om den initiala positioneringen. Av de 90 procent som vill ha det mycket «seriösa förhållandet» visar 70 på vägen sin egen «livsstil» genom foton eller ord. Restauranger, orter, bilar, ingenstans mattor och liknande sekulära glitter. Det är en evig önskan att vara en «stjärna», även om nischen redan är upptagen av proffs från film- och musikindustrin. För dig är detta fragmentariska livsskrot och inte en verklig bild av verkligheten. Men av någon anledning visar du dem. Detta innebär att detta också är en begäran om att upprätthålla en imaginär eller önskad nivå. Damer, ja, detta skrämmer bort män med allvarliga avsikter. Ja, inklusive på grund av det faktum att majoriteten i den nuvarande ekonomiska situationen med ekonomi, allt är inte så söt. Men också för att en familj handlar mer om hemkomfort, en allmän budget och rimlig planering, och inte om fester, eviga resor och önskan att få tag på något ljust och onödigt först.

Som ett resultat, var dig själv, du borde inte vara rädd för det. Om du är hemma, ojämn, dricker vin med vänner i ullstrumpor, är det bättre att sätta den här ramen i din profil. Eller rullskridskoåkning och cykling istället för att spela golf. Och om du vill «bara ha ett seriöst förhållande», är det konventionellt mer varierat att skriva: «Jag tänker inte eller förnekar, även om jag verkligen vill (här är en hjärtas smiley)». Det är alltid viktigare inte definitioner och önskningar, utan en person med liknande intressen och åsikter, som kan acceptera dig riktigt i strumpor, och inte artificiell i Icon. Ju enklare ditt tillvägagångssätt, desto större är chansen att verkligen träffa «din» person. Och bara samlare av godisförpackningar leds på omslaget.