Praktisk handledning: 4 tekniker för att erövra män

Tips för att leda dig till äktenskapet.

”Åh, om någon skrev en lärobok om hur man lätt kan bli kär i en värdig man, så att han skulle erbjuda sin hand och sitt hjärta! Om någon kunde förklara för mig vad jag gör fel och varför tumbleweeds fortfarande finns i mitt personliga liv … « – troligen besökte sådana tankar varje kvinna som, med all sin önskan att bli älskad och lycklig, inte kunde nå sitt omhuldade mål.

Det finns en sådan handledning. Möt: ”Rose of love and femininity. Hur man blir en lyxig blomma som lockar de bästa männen «- bästsäljaren av Julia Lanske, en expert på valet av den perfekta matchen, tränare nr 1 i världen enligt resultaten av iDate Awards 2019.

Detta är en praktisk självinstruktionshandbok för en kvinna i alla åldrar och status, hur man lockar den bästa mannen, avslöjar hennes potential av feminin natur enligt 57 kriterier. Tänk på omfattningen!

Boken innehåller, förutom den fascinerande berättelsedelen, utbildning och test. De hjälper dig att identifiera styrkor och svagheter i ditt utseende och polera dem för att skina för att bli önskvärda och attraktiva för någon man..

Låt oss ta en kort utflykt genom sidorna i «Rose».

Julia Lanske

Världens # 1 Dating Coach av iDate Awards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert i att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Mer flirta

Bortsett från utseendet, vars effekt bara varar några minuter, som de första parfymtonerna, är flörta det viktigaste säkra verktyget för att locka män. Skickligt, tunt, lätt, som en vårvind. Varför är det så viktigt?

Förmågan att flirta är ditt trumfkort. Men det finns regler här också. Som den amerikanska publicisten Dave Barry uttryckte det, «att locka en man på knepiga, sofistikerade sätt är som att göra en utsökt fransk middag för en labrador», så överdriv inte det..

Känns inte som att flirta bara är för början på en relation. Fusk händer ofta på grund av det faktum att någon i ett par ville flirta, nyheten i förhållandet, lättheten av känsliga känslor. Flörta borde leva i familjelivet. Det påminner oss om att bålen för känsla och kärlek fortfarande brinner! Håll denna eld levande, låt den inte dö bort.

Och en lika viktig nyans – var inte alltför ihärdig om du inte står inför en man, utan en armerad betongvägg i köttet. Att slå på en vägg som denna är mer benägna att repa och blåsa i armarna än att dra nytta av en sådan bekant. Om berget inte går till Magomed, då, det här berget …

Dock kan flörta inte vara så uppriktig, utan dold. Så att en man inte kunde gissa att nu är din sensualitet och attraktivitet som högst, att du vill locka honom. Nästa teknik är en mask, under vilken en riktig bomb döljs, och denna teknik kommer definitivt inte att lämna någon man likgiltig. Använda sig av!

Teknik «Jacka»

Det finns ett sådant koncept – «klänning med kål», i flera lager. Jag gör det ganska ofta. Till exempel tog jag på snäva byxor och en blus med djup urringning och en jacka på toppen. Den här balanserar min image, ger den lite konservatism, som matchar bilden av min fru. Om jag blir «het» börjar jag ta av mig jackan. Om du tar av det vackert ser det väldigt erotiskt ut..

Först och främst måste du välja ögonblicket. När en man säger något till dig behöver du inte ta av dig jackan – du måste lyssna noga. Titta noga på mannen, nicka, ställa frågor. Men när du börjar prata – är det dags.

Det är också viktigt vad du pratar om just nu. Hemligheten med teknik står i kontrast. Ta av dig jackan halv erotisk, luta din kropp något från ena handen som du drar ut genom ärmen till den andra. Dina bröst svänger sexuellt och sticker ut. Det är viktigt att prata om något seriöst, till exempel Big Bang-teorin. Så du skapar den effekten att du inte har något att göra med det och allt händer naturligt. Du känner dig varm, du berättar en historia och din kropp är utmattad och du tar av dig jackan. För män fungerar denna teknik felfritt.!

… Jag tog till exempel på mig jackan och berättade historien om hur jag tog linjär algebra vid universitetet mitt andra år. Som jag minns nu låter temat ”expansion till Taylor rankas med resten av Peano …” pikant. Du borde ha sett min kamrats ögon när jag nådde klimaxet och började ta av mig jackan! … Min älskade Baumanka – hur många fantastiska män hon hjälpte mig att fängsla.

Älskar alla du träffar på vägen och bär rätt blusar!

Ping-pong-teknik

Ett av de mest brinnande ämnena för kvinnor är vad man ska prata om med en man. Framgångsrik kommunikation är en pålitlig krok som fångar mäns uppmärksamhet och disposition. Och om den här kroken är svag kommer inget tungt artilleri i form av oklanderligt utseende och stil att hålla en ny bekantskap.

Vad ska man prata om? Svaret är: ingenting. Det vill säga ingenting seriöst. Småprat mellan ännu okända människor påminner om bordtennis. En man börjar – du tar upp, du börjar – han tar upp. Det viktigaste är att både du och honom är intresserade. Ju enklare och mer avslappnad ditt samtal är, desto bättre..

Män pratar med varandra om kvinnor, bilar, arbete och politik. Kvinnor – om spa, celluliter, bantning och shopping. Och om män – de tvättar sina ben. När du är ensam med en man och din bekantskap har börjat bör dessa ämnen inte beröras..

Mitt råd: läs herrtidningar. Försök att koppla en man med något som åtminstone inte gör honom uttråkad: whisky, hästar, kaffe, cigarrer och ja, bilar trots allt..