Vad du inte kan berätta för en man

Vad de än säger, det manliga könet älskar med öronen inte mindre än kvinnan. Det finns dock fraser som kan kränka både öronen och själen hos en stark hälft..

«Du är samma som mitt ex!»

Fras nr 1 i listan över tabufraser. Aldrig. Jämför dem inte under några omständigheter – ännu mer högt. Det här är inte bara en stolthet, det här är en åsnespark mot honom. Det säkraste sättet att bryta upp är att börja jämföra vad som var med vad som är. Särskilt om du kommer ihåg vad du sa om ditt ex i början av förhållandet. Om det är utomordentligt bra – till exempel, du gick verkligen i vänskap och ingen har något ont mot någon, då kanske din nuvarande livspartner tror att han utmanas. Men naturligtvis – föregångaren var så bra att den nuvarande fortfarande växer och växer framför honom. Och frasen kommer att uppfattas åtminstone som ett hån..

Om du täckte din föregångare med all skuld, anklagad för sju dödliga (plus en) synder, är tvivel om fördelarna med en sådan jämförande analys desto mer uppenbar. Hoppas du allvarligt att han ska skämmas och korrigera sig själv omedelbart? Jag vill inte göra dig besviken, men han kommer troligen att börja leta med sina ögon efter en räddande dörr till frihet..

«Din mamma lagar borsch fel!»

Tabu, tabu och tabu igen! Även om hans mammas borscht luktar som damm och smakar som stryknin, ler, låtsas som vild glädje och fråga, nej, bara kräva receptet på dessa läckra padda pajer. Ingen tvingar dig då att upprepa din svärmors kulinariska bedrifter. Drick aktivt kol, mezim-forte och förbered din egen signatur-daggepodge.

«Din vän har en så cool bil!»

Reaktion nummer ett: «Hon tror att jag är en förlorare – min bil är värre.» Reaktion nummer två: «Hon är kär i honom.» Reaktion nummer tre: «Ja, och låt den rulla!»?

«Jag vill vara som Sveta (Julia, Olya, Katya)!»

Kanske efter dina ord kommer han att se annorlunda på din idol och idol. Det är bra om du har valt en karaktär från den ouppnåbara filmvärlden eller visar affärer som en bild för visualisering av målet. Om vi ​​pratar om den bästa vänen, så är uppenbarelsen av hennes meriter helt klart inte i dina händer. Tänk om han också gillar henne?

«Du tjänar för lite!»

Det är i allmänhet inte värt att införa en underlägsenhetskomplex hos en man. Ingenting. Han gör så mycket han kan. Du saknas? Tjäna resten själv. Vi har ingen kult av patriarkat, och en kvinna är inte förbjuden att arbeta och tjäna pengar på Swarovski stilettos och Louboutin skor. Genom dina ord om små löner (såvida inte mannen naturligtvis är en utbränd lat person och tillbringar sina dagar i vågrätt läge i soffan och stöttar sin familj på arbetslöshetsförmåner) driver du honom till ett brott.

«Den här jackan kostar 300 euro!»

Byt ut euron mot rubel, rädda hans nerver. I våra turbulenta tider är det få män som är kapabla att stoiskt behandla inköp av en «trasa», vars kostnad är lika med den genomsnittliga lönen i Ural-regionen. Men för att spara kan du mycket väl få beröm och ge ytterligare 100 rubel «för en halsduk.» Köp för 100 euro och drick kaffe för premien.

Och i allmänhet flickor, mer positiva uttalanden. När allt kommer omkring är det din man som är den bästa, mildaste, omtänksamaste, tillgivenaste, enda. Hur kan det vara annorlunda – du själv valde det!